skip to Main Content

Stel dat je een leuke vakantie wilt, dan kun je best naar Nederland.  Nederland heeft heel wat mooie en unieke dingen.Zo denk je aan de architectuur. Mooie gebouwen krijg je om te zien. Maar welke gebouwen kun je bijvoorbeeld opzoeken, wanneer je daar bent?

Kubuswoningen

Het zal zeker goed zijn als je de kubuswoningen bezoekt. Ze zijn redelijk oude gebouwen. Het gebouw lijkt op een kubus die zijn steun vindt op een paal. Deze kubuswoningen worden, daarom ook wel paalwoningen genoemd. Anderen noemen het ook boomwoningen. Dit kan je vinden in Rotterdam.

Aan de Stegge Gebouw

Dit is een prachtig gebouw in de Goor. Het is zeker een goed idee om dit gebouw te bezoeken. Het idee was van de architect Hundertwasser. Dit gebouw heeft een groot aantal verschillende kleuren, wat het zo uniek en prachtig maakt.

Inntel Hotel

Dit hotel is gevestigd te Zaandam. Het is kleurrijk. De kleuren zijn met name tussenkleuren, zo je het noemen wilt Zaanse kleuren. Het lijkt alsof er een aantal gebouwen op elkaar zijn gebouwd, waarbij er een geheel is. Dit is dus het Inntel Hotel. Deze plek moet je zeker niet missen, wanneer je daar bent.

Kortom zijn er verschillende plekken die je moet zien als het gaat om de Nederlandse architectuur. Wil je daarheen, dan kun je mij contacten.

    Back To Top