skip to Main Content

Veilig je inboedel opslaan tijdens renovatie van historische gebouwen

Opslag

Mensen kiezen er tegenwoordig eerder voor een verbouwing dan verhuizing. Hoewel renovaties spannend zijn, kunnen ze ook stressvol zijn. Meestal moet je in de logeerkamer verblijven met de last van huishoudelijke rommel. Het goede nieuws is dat er tijdens jouw renovatie tal van mogelijkheden zijn om jouw waardevolle spullen op te bergen. Hier zal ik je meer vertellen over de opslagruimte in Uden en hoe ze te werk gaan. Dus als je meer wilt weten over hun diensten dan moet je nu een berichtje voor ze sturen via het contactformulier op de website.

Wat is een opslagbox?

De opslagbox is letterlijk zoals de naam het zegt een box of doos waarin je jouw waardevolle spullen kunt opbergen. De opslagruimte in Uden geeft je 2 uren de tijd om in te pakken en haalt de box zelf weer op. Je hoeft dus geen onnodige tijd en energie te verspillen. Er zijn verschillende tarieven op basis van de grootte die je nodig hebt. Dus de prijzen zijn afhankelijk van meerdere factoren. Op hun website is er een handige uiteenzetting van de tarieven. Neem dus een kijkje en maak een schatting. Je kan niet alleen boxen opslaan, maar ook jouw dure en antieke meubels. Alles wordt in een goed beveiligde en verwarmde omgeving opslagen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de spullen die bij hun zijn. Hier zijn er nog een paar voordelen waarvan je kunt profiteren als je gebruik maakt van een opslagruimte tijdens jouw huisrenovatie.

1. Meer vrije ruimte

Tijdens renovaties moet je jouw inboedel op zij zetten. Dit resulteert in rommelige gangen en overvolle kamers, omdat de meeste mensen niet de ruimte hebben om alles elders in hun huis op te bergen. De aannemers hebben ruimte nodig om te werken en voorraden en materialen op te slaan. Door gebruik te maken van een opslagruimte, hebben jouw aannemers de extra ruimte om in te werken (hiervoor zullen ze je dankbaar zijn). En als ze meer ruimte hebben, kunnen ze ter plaatse efficiƫnter werken en het werk sneller gedaan krijgen.

2. Het is niet duur

Het huren van een opslagruimte is meestal niet duur, vooral als je deze alleen nodig hebt tijdens de renovatiewerkzaamheden. Het renoveren van een huis kan dagen tot weken duren, of soms een paar maanden. Dit opslagbedrijf heeft aantrekkelijke huurvoorwaarden en je kan dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse tarieven krijgen die het beste bij jouw behoeften passen, zodat je niet meer uitgeeft dan nodig is.

3. Jouw waardevolle spullen zijn veilig.

Naast meubels heb je misschien ook apparaten en andere waardevolle spullen die veilig moeten worden opgeborgen. Tijdens de renovatie zul je regelmatig vreemden in jouw huis hebben. Het kan moeilijk zijn om jouw eigendommen in de gaten te houden als je het te druk hebt met het toezicht houden. Gun jezelf gemoedsrust en bewaar jouw waardevolle spullen veilig door ze samen met jouw meubels in een opslagruimte te bewaren. Deze opslagruimte heeft beveiligingssystemen die 24/7 bewaking bieden en hebben ook personeel in dienst dat jouw bezittingen in de gaten houdt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top