skip to Main Content

Manieren van promoten

Je zult jezelf wel ooit afgevraagd hebben over architectuur. Je hebt zeker gedacht hoe het zit met de mooiste Nederlandse architectuur. Maar weet je dat je de informatie die je wilt, kunt halen uit advertenties?

Adds:

Je zoekt op het internet informatie. Het komt vaak voor dat er adds verschijnen. Deze adds oftewel advertenties hebben als doel hun product te promoten. Ze vertellen je wat ze jou te bieden hebben.

Krant:

Soms zie je ook dat mensen adverteren door hun product te promoten via de krant. Dat is een mogelijke oplossing voor alleen de doelgroep die de krant leest.

Hard copy:

Soms ga je ergens langs en dan zie je daar hoe men aan het adverteren is via folders. Ze adverteren over hun product, wat in dit geval is over de mooiste architectuur van Nederland.

Give- away:

Je bent op facebook bezig jouw newsfeed te controleren en er verschijnt soms een advertentie. Mensen adverteren ook op die manier. Ze zetten van bijvoorbeeld like en share mijn bericht. Degene met de meeste likes krijgt een gratis toegang naar het Inntel Hotel. Op die manier zie je dat ze dan hun product bekend maken.

Je ziet dat er op verschillende manieren wordt geadverteerd. Enkele manieren zijn door middel van adds, de krant, folders en give- aways.

Back To Top